Natuurlijke energie die altijd levert

Dat een verantwoorde omgang met het milieu en duurzaamheid ook in onze bedrijfstak belangrijk zijn geworden, dat hoeven we u niet uit te leggen. Duurzame energie is niets anders dan energie van een bron die altijd levert. Denk aan de zon. Of wind. Of aardwarmte.

Gas? Of toch een warmtepomp?

In de dagelijkse praktijk betekent dat vooral lastige beslissingen. In Nederland moeten alle huizen in 2050 van het gas af zijn. Wordt het daarom een warmtepomp? Of toch nog even bij het oude vertrouwde gas blijven? Kiest u voor warm water via een zonneboiler? Westenbrink Installaties helpt u van begin tot eind met het maken van de juiste keuze.

Energieneutraal

Streeft u naar energieneutraal wonen? Met andere woorden: wilt u net zoveel elektriciteit opwekken als dat u verbruikt? De aanleg van zonne- en warmtepanelen heeft een vlucht genomen. Welke panelen zijn het beste voor u? En hoeveel heeft u er nodig? Vanzelfsprekend kunt u voor alle vragen bij ons terecht.

Op het gebied van energiebesparing zijn wij specialisten. Automatische in- en uitschakeling van verlichting bijvoorbeeld, Of advies over het gebruik van de juiste bekabeling.

Vrijblijvend advies? Bel 0547 27 31 20 of stuur een e-mail en u hebt direct antwoord op uw vragen.