Westenbrink = teamwork

Geert Jan Westenbrink (53)

Naamgever, oprichter en directeur-eigenaar. Wil niet alleen maar op kantoor zitten en dus werkt ‘De Lange’ zoals hij op de werkvloer heet, mee waar hij kan.

Gerben Hillebrand (46)

Gerben is monteur en breed onderlegd. Hij richt zich vooral op onderhoud. ‘Herr vor Hilhausen’ is al jarenlang in dienst bij Westenbrink Installaties.

Daan Oolbekkink (22)

Daan ‘De Kleine’ is bij ons doorgegroeid van leerling-monteur tot volleerd E(lektro) & W(erktuigbouwkunde). Vroeger heette dat loodgieter/elektricien.

Wilco Oolbekkink (47)

Wilco behoort met zijn dienstverband van meer dan twintig jaar tot het meubilair van Westenbrink Installaties. ‘Bram’ is zeer ervaren in alles wat met elektriciteit heeft te maken.

Rick Schuitemaker (32)

‘Pavo’ uut Eéénter. Allround W en E-monteur. Korter en beter kun je hem niet typeren.

Edwin IJspeerd (51)

‘De touwtrekker’ geeft altijd gas. Bij ons is Edwin de man van de voorbereiding en calculaties. Daarnaast ook een kundig werktuigbouw-monteur.

Mark Oltwater (37)

Volleerd elektromonteur en daarnaast is Mark onze stek-man, waarbij stek staat voor stichting emissiepreventie koudetechniek. In simpeler bewoordingen: ‘Ollie’ weet alles van koudemiddelen, warmtepompen en airco’s.

Brett Mulder (19)

Brett wil graag een vakman-loodgieter worden. Bij ons is hij hard op weg om dat te worden.

Chris Lammersen (20)

Chris heeft de droom laten varen om profvoetballer te worden, wel speelt hij in Buurse 1. Daarnaast is hij in opleiding om elektricien te worden.