Westenbrink Installaties levert al meer dan dertig jaar

Groei

1988: het jaar dat de voetballers van Oranje Europees kampioen worden, er met Nederland 3 een tv-kanaal bij komt en Womack & Womack met Teardrops de bestverkochte single scoorden. Zonnepanelen zie je nog nergens, laat staan warmtepompen. Duurzaamheid is een begrip dat nog diep onder het stof ligt. Geert Jan Westenbrink besluit in dat jaar voor zichzelf te beginnen. Als elektromonteur vanuit zijn woning aan de Wielewaalstraat in Goor.

De opdrachtenportefeuille groeit gestaag en daarmee ook het personeelsbestand. Anno nu werken er negen monteurs en is er plaats voor stagiaires via ons leerbedrijf. De eerste verhuizing is in 1994 naar de Breukersweg in Goor en nadat ook die ruimte te klein wordt, volgt in 2008 een verhuizing naar de huidige locatie aan de Wheeweg. Intussen specialiseert Westenbrink zich ook in epdm-systemen, oftewel dakbedekkingen.

Van elektro naar Westenbrink Installaties

In 2018 weer een belangrijke stap. Westenbrink richt zich niet meer alleen op elektro, maar ook op loodgieterswerk waardoor de naam verandert in Westenbink Installaties. Ondanks de groei en uitbreiding van werkzaamheden zijn de kernwaarden van Westenbrink Installaties sinds 1988  hetzelfde gebleven. Toewijding en vakmanschap zorgen voor een nog steeds groeiende klantenkring die onze flexibiliteit en betrouwbaarheid waarderen.